PAÇANGA BÖREĞİ
MALZEMELER:
5 adet yufka
250 gram pastırma
3 adet domates (robotta kıyılmış)
250 gram pastırma
3 adet domates (robotta kıyılmış)
4-5 adet çok ince doğranmış biber
200 gram kaşar rendesi
Tuz,sıvı yağ
200 gram kaşar rendesi
Tuz,sıvı yağ
YAPILIŞI:
Her yufka önce ortadan ikiye bölünür.İkiye bölünen parçalar da 3 e veya 4 e
bölünür ve içlerine pastırma,peynir,domates biber konur.Üzerlerine tuz
serpilir kalın bir şekilde sarılırSardığımız börekler kızgın yağda
kızartılır
oo bu börek beni benden alıyor elinize sağlık
YanıtlaSilAyy son zamanlarda canım çok istedi ama malesef bişkekete pastırma yok.Hatta ramazanın başlangıcında Türkiyede olucaz ve ilk işim iftara bu börekten hazırlamak olacak.Ellerine sağlık canım.
YanıtlaSil