24 Ağustos 2013 Cumartesi

Unsuz Yağsız Cevizli Kurabiye[Badem Ezmesi Tadında]

YİNE OKTAY USTADAN YİNE ÇOK GÜZEL BİR KURABİYE TARİFİ ÇOK ÖNCE YAPTIĞIM ANCA ŞİMDİ PAYLAŞABİLDİĞİM BADEM EZMESİ TADINDA BİR TARİF

Unsuz Yağsız Cevizli Kurabiye[Badem Ezmesi Tadında]


Malzemeler:

 2 yumurta akı
1 su bardağı hindistan cevizi
1 su bardağı ceviz dövülmüş
1 su bardağı pudra şekeri
1 çay kaşığı tarçın
2 yemek kaşığı nişasta[azaltılabilir, çoğaltılabilir.]

Üzerine:
Tuzsuz bütün fındık

Yapılışı:
Tüm malzemeler iyice yoğurulur.Yuvarlanır ortalarına fındık konur. Yağlı tepsiye dizilir.
Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirilir.[15-20 dk.]

Afiyet Olsun...

5 yorum:

  1. Unsuz yağsız diye başlığı görünce atladım hemen... ve tarifi alıp, en yakın zamanda denemek üzere kaçıyorum :)
    Ellerine sağlık, teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Banu hanım bdem ezmesi tadında oluyor umarım sizinde hoşunuza gider sevgiler

    YanıtlaSil
  3. merhaba zıyaretınız benı memnun ettı...sayfama sızı ekledim...kurabıyeler nefıs gorunuyor elınıze sağlık...artık sayfanızı sık sık zıyaret ederım....her zaman sayfama sızıde bekliyorum sevgiyle kalın

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim.Hoş geldiniz Pınar hanımcım bende sizi takipte olacağım izleyicinizimde sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar sert mi oluyor yumuşak mı

    YanıtlaSil

Bana ayırdığınız zaman icin teşekkür ederim.
Sevgili ziyaretçi şayet google hesabınız yoksa yorumlama biçimi isimli kutucuktaki anonim ayarını seçerek sizde yorum bırakabilirsiniz sevgilerimle.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...