Yarım su bardağı ılık süt
2 yemek kaşığı sıvıyağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı toz şeker
Yarım pk yaş maya
İç Harcı
5 adet haşlanmış rendelenmiş patates
1 adet rendelenmiş soğan
1 kaşık salça
tuz karabiber ve istenilen baharatlar
Sıvıyağ
hepsi birlikte kavrulacak
Hayırlı günler blogcanlar ve tüm takipçilerim sizlere çok nefis bir patatesli gözleme paylaşacağım.Ben velibah diye biliyorum,ve o niyetle yaptım facemde resmi paylaştığımda kimi arkadaşlarım velibah olduğunu kimi de patatesli bazlama dedi... Siz ne adla adlandırırsanız adlandırın :))) fakat bu tarifi bu şekliyle mutlaka deneyin,nefiss bir lezzet oluyor çünkü .Sevgilerimle
Tam bir lezzet fırtınası:) imrenmedim desem yalan olur. Ellerine sağlık.
YanıtlaSilHarika görünüyor Sema hanımcim ellerine sağlık şöyle yanında bir bardak çayla da nefis olur.Sevgilerimi bıraktım. :)
YanıtlaSilayy süpersiniz ben bunu daha önce niye görmedim.)
YanıtlaSilTarifinizi yapip pisirmeden buzluga koydum ani gelen misafirlerim icin çıkarıp buzlu buzlu tavada pisirdim.sanki yeniyapmis gibi pratik ve kolay oluyor.tesekurler :)
YanıtlaSilCok guzel oldu teşekkürler
YanıtlaSilEmeğinize sağlık
YanıtlaSilÇok kalın olmuş daha ince olması gerekir😂
YanıtlaSilBugün yaptım süper oldu tarif için teşekkürler
YanıtlaSilelinize sağlık. hamurun ince ya da kalın olması tercih meselesi bence. yalnız bizde üzeri bol tereyağ sürülerek servis edilir. daha önce yememiş olup deneyecek olanlar bir de öyle denesinler bence.
YanıtlaSil