Naneli pirinçli kabak yemeği
Malzemeler :
5 adet kabak
2 adet orta boy havuç
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
2 adet domates
2 yemek kaşığı. pirinç
Zeytinyağı
taze nane
Tuz
1 yemek kaşığı silme toz şeker
su
2 adet orta boy havuç
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
2 adet domates
2 yemek kaşığı. pirinç
Zeytinyağı
taze nane
Tuz
1 yemek kaşığı silme toz şeker
su
Yapılışı
Havucu yarım ay şeklinde kesin.Tencereye sıvıyağı alın ve
havuçları ilave edin Soğanı yemeklik kesin ve havuçların içine
dahil edin ve havuçla beraber kavurun.Sarımsakları ince olarak kesin ve
tencereye ilave edin.
Kabağı yarım ay ve ince şekilde kesin kabakları tencereye ilave edin ve kavurmaya devam edin.Üzerine tuz ve pirinci ilave edin.Domatesleri küp olarak kesin ve domatesleri tencereye ilave edin ve az miktarda su ilave edin pirinçli kabak yemeğini pişirin.Ocaktan almadan önce naneyi doğrayıp ilave edin ve karıştırın.
Kabağı yarım ay ve ince şekilde kesin kabakları tencereye ilave edin ve kavurmaya devam edin.Üzerine tuz ve pirinci ilave edin.Domatesleri küp olarak kesin ve domatesleri tencereye ilave edin ve az miktarda su ilave edin pirinçli kabak yemeğini pişirin.Ocaktan almadan önce naneyi doğrayıp ilave edin ve karıştırın.
nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilEllerinizi sağlık görüntüsü çok güzel :))
YanıtlaSil