11 Temmuz 2019 Perşembe

Kabak pane




Kabak pane

Malzemeler:
4 adet kabak
1 yumuta
1 su bardağı un
1 şişe maden suyu
1 çay bardağı süt
Yarım çay bardağı sıvıyağ
1 çay bardağı galeta unu
1 pk kabartma tozu
Tuz
Birer çay kaşığı
karabiber,nane,kekik,pul biber
Yapılışı:
Öncelikle kabakları temizleyip uzunlamasına önce ikiye sonra uzunlamasına her bir yarımı dörde bölün Her birini de tekrar ortadan ikiye bölün Her kabak 16 parça olacak şekilde ''siz daha ince dilimde yapabilirsiniz'' Sos için yumurta süt ve sıvıyağı karıştırıp diğer malzemeleride ekleyin ve güzelce karıştırın.Kabaklarıı sosun için atıp sosun kabaklara iyice bulaşması için kepçe yada elinizle karıştırın.Bol yağda .Kabakları kızartın. Kızartırken aralıklı koymaya dikkat edin soslar birbirine yapışmasın
Kabak paneleri mayonez ketçap veya sarımsaklı yoğurtla servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bana ayırdığınız zaman icin teşekkür ederim.
Sevgili ziyaretçi şayet google hesabınız yoksa yorumlama biçimi isimli kutucuktaki anonim ayarını seçerek sizde yorum bırakabilirsiniz sevgilerimle.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...