9 Temmuz 2015 Perşembe

Fırında tavuk kanadı





Hayırlı günler tüm takipçilerim.Sizlere bugün büyük kızımın  yaptığı evinde birlikte yediğimiz nefis bir tarif paylaşacağım.Siz isterseniz yarım ölçü yapabilirsiniz...

Ellerine sağlık güzel  kızım  

Fırında Tavuk Kanadı


Malzemeler :

2 kg tavuk kanadı ( ortadan ikiye kesilmiş.)
3-4 diş sarımsak.
2 yemek  kaşığı yoğurt.
1 yemek kaşığı biber salçası
Karabiber.
Pul biber.
Kırmızı toz biber.
kekik.
Kimyon
Tuz. 



Yapılışı:

 Büyük bir kaba,  ikiye kestiğimiz tavuk kanatların koyun.. Salça, yoğurt,ezilmiş sarımsakları ve baharatları ilave edin.. Güzelce karıştırıp bu şekilde üzeri kapalı 1-2 sat buzdolabında bekletin. Bekleme sonunda tepsiye dizin  200 derece  fırına pişirin
Sıcak olarak servis yapın.



Afiyet olsun...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bana ayırdığınız zaman icin teşekkür ederim Allah c.c. Razı olsun.
Sevgili ziyaretçi şayet google hesabınız yoksa yorumlama biçimi isimli kutucuktaki anonim ayarını seçerek sizde yorum bırakabilirsiniz sevgilerimle.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...