13 Mart 2014 Perşembe

PAÇANGA BÖREĞİ

PAÇANGA BÖREĞİ

MALZEMELER:

5 adet yufka
250 gram pastırma
3 adet domates (robotta kıyılmış)
 4-5 adet çok ince doğranmış biber
200 gram kaşar rendesi
Tuz,sıvı yağ

YAPILIŞI:

Her yufka önce ortadan ikiye bölünür.İkiye bölünen parçalar da 3 e veya 4 e bölünür ve içlerine pastırma,peynir,domates biber konur.Üzerlerine tuz serpilir kalın bir şekilde sarılırSardığımız börekler kızgın yağda kızartılır

AFİYET OLSUN...

2 yorum:

  1. oo bu börek beni benden alıyor elinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. Ayy son zamanlarda canım çok istedi ama malesef bişkekete pastırma yok.Hatta ramazanın başlangıcında Türkiyede olucaz ve ilk işim iftara bu börekten hazırlamak olacak.Ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil

Bana ayırdığınız zaman icin teşekkür ederim.
Sevgili ziyaretçi şayet google hesabınız yoksa yorumlama biçimi isimli kutucuktaki anonim ayarını seçerek sizde yorum bırakabilirsiniz sevgilerimle.

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...